Tuinonderhoud

Heeft u een mooie (bedrijfs)tuin, maar beschikt u niet over de tijd om deze goed te onderhouden? Bij Hoveniersbedrijf Hagen & Tuinen verzorgen we periodiek tuinonderhoud voor zowel particulieren als bedrijven.

We onderhouden uw tuin op afgesproken momenten. U kunt standaardmomenten kiezen, zoals seizoensgebonden snoeibeurten of wekelijks grasmaaien, maar u kunt deze momenten ook volledig zelf samenstellen.

Tuinonderhoud voor particulieren

Hoveniersbedrijf de Hagen & Tuinen onderhoudt de tuinen van particulieren op vaste momenten in het jaar. U kunt hierbij denken aan het snoeien van bomen en struiken in het voor- en najaar, het knippen van de heg, maar ook het wekelijks maaien van het gras behoort tot de mogelijkheden.

Wij voeren het onderhoud uit en nemen het afval mee, en u kunt zonder zorgen genieten van een prachtige tuin.

Benieuwd wat u zelf kunt doen om uw tuin te onderhouden? Bekijk dan onze onderhoudstips. Liever helemaal geen onderhoud? Overweeg dan om een onderhoudsvriendelijke tuin aan te leggen.

Tuinonderhoud voor bedrijven & instellingen

Het aanzicht van uw bedrijf of instelling wordt grotendeels bepaald door de groenvoorzieningen rondom het gebouw. Een goed onderhouden werkterrein straalt professionaliteit uit.

Door op de juiste momenten in het jaar onderhoud te plegen, blijft het terrein van uw bedrijf er ten alle tijden netjes bij liggen. Voor hoveniersbedrijf de Hagen & Tuinen is deze taak op het lijf geschreven!

Als voor u het onderhoud van uw bedrijfstuin een last is, nemen wij deze taak graag van u over. Wij voeren het onderhoud uit en nemen het afval mee, zodat u zich bezig kunt houden met het runnen van uw bedrijf.